Εύγευστο και αρωματικό, το τσάι του βουνού καταναλώνεται ως ρόφημα, κρύο ή ζεστό, με λεμόνι, μέλι, κανέλα αλλά και σκέτο.
Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευεργετικές του ιδιότητες θα πρέπει να δώσετε προσοχή στον τρόπο παρασκευής. Ο σωστός τρόπος είναι να βράσουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν κοχλάσει να το αποσύρουμε από τη φωτιά, τότε ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου